Introductie

Video 1: Introductie. Wat leuk dat je de Stralende Vrouw cursus gaat doen! 

In deze video leg ik uit wat je kunt verwachten en hoe de cursus in elkaar zit. 

De cursus bestaat uit 7 lessen. Elke les gaat over een ander chakra. We beginnen bij het onderste chakra en eindigen bij het bovenste chakra. 

Elke les begint met informatie over het betreffende chakra. Waar staat het chakra voor, welke lichaamsdelen zijn onder invloed van dit chakra, hoe herken je dat het chakra uit balans is en hoe kun je aan het chakra werken. 

Veel van deze informatie kun je ook in het bijbehorende e-book lezen. 

Het tweede deel van de les is dansen. Buikdansen, maar ook vrij dansen, vanuit je eigen flow en gevoel. Bij het dansgedeelte doen we een warming up met buikdansbewegingen. Daardoor leer je ook de basis van het buikdansen. Elke les heeft weer andere bewegingen en dansen, die passen bij het chakra. Zo breng je de aandacht op het chakra vanuit dans en beweging.

Het volgende deel van de les is een meditatie, gericht op het betreffende chakra. De meditaties zijn vooral visualisaties. Je roept dan beelden op in je gedachten, onder mijn begeleiding. De meditatie zorgt ervoor dat je contact maakt met hoe het voelt in je lichaam. Je laat je energie weer vrijer door je lichaam stromen.  

Tot slot zeggen we samen een aantal affirmaties, passend bij het thema van het chakra. 

De lesonderdelen zijn opgedeeld in losse video’s, zodat je de cursus kunt doen in de tijd, het tempo en de manier die jij fijn vindt. Wil je de meditatie overslaan? Prima. Wil je meteen beginnen met dansen, en de informatie later bekijken of lezen? Dat kun je zelf bepalen. 

Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt me een email sturen op info@patrisha.nl of via een van mijn social media kanalen contacten. 

Ik wens je heel veel plezier en inspiratie met de cursus. Daar gaan we! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.