Meer geluksgevoelens, zelfvertrouwen en rust in je hoofd.

Heb jij altijd het gevoel dat je het druk hebt? Dat je iets moet? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door je omgeving? Pieker je veel? Ben je vergeetachtig of kun je je niet goed focussen op werk of prive?

Twijfel je vaak aan jezelf, of je het wel goed genoeg doet, of je wel goed genoeg BENT? Geef je jezelf vaak op je kop? Of ben je onzeker over je lichaam en je uiterlijk?

Kun je een van deze vragen met JA beantwoorden dan heb ik iets heel moois voor je. In individuele mindfulness coaching leer je en oefen je met praktische tools om meer rust, focus en vrijheid in je leven te brengen. Al na 8 sessies kun je een positieve verandering in je leven ervaren en kun je de geleerde mindfulnesstechnieken en oefeningen toepassen op de momenten waarin dat nodig is voor je. Je bent minder aan het piekeren en kunt omgaan met negatieve gedachten en gevoelens. Je kunt je beter en bewuster ontspannen, om daarna weer doelgericht en productief te kunnen doen wat je wil doen. Je relaties verbeteren en je hebt meer geduld met je kinderen. Je maakt gezondere keuzes voor je lichaam. Je staat bewust in het leven en laat je niet meer meevoeren door de hectiek van de week.

Kamp je met een laag zelfvertrouwen of ben je erg streng voor jezelf? Dan is Compassie coaching echt iets voor jou. Dit is een mooie aanvulling op Mindfulness en richt zich nog meer op vriendelijkheid naar jezelf. We werken met meditatie en visualisatievormen, naast de gesprekken over waar jij tegenaan loopt. Voor vrouwen die erg onzeker zijn over hun lichaam zou een aantal buikdanssessies een aanvulling kunnen zijn, naar jouw eigen wens.

Wie ben ik?


Naam: Patricia Jonker
Plaats: Zaandam
Opleiding: Mindfulness & Compassiecoach aan de ‘Academie voor Leven’, Amsterdam

Ik ben Patricia Jonker, 39 jaar en moeder van twee prachtige jongens. Ik heb jarenlang in het basisonderwijs als leerkracht gewerkt. In een periode van burnout en depressie, heeft Mindfulness en Compassie me enorm geholpen om met mijn negatieve gedachten en gevoelens om te gaan. Ik maak nu bewust andere keuzes in mijn leven. Ik luister naar mijn gevoel en kijk milder naar mezelf.
Daarnaast is mijn passie dans. Al meer dan 20 jaar doe ik aan buikdansen, geef daar ook les in. Verder dans ik in mijn vrije tijd ook Latin en Biodanza. Dans is voor mij ontspanning, beweging, stralen en genieten.

Graag help ik vrouwen die veel in hun hoofd zitten, die geleefd worden door hun omgeving, met een laag zelfvertrouwen. Piekeren, weinig focus, moeite met keuzes maken en grenzen aangeven zijn dingen waar je tegenaan kunt lopen. Ik help je weer bewust te zijn in je lichaam en de signalen van je lichaam serieus te nemen. Ik geef je tools vanuit de mindfulness om meer en beter te kunnen ontspannen. Je leert piekeren herkennen en verminderen. Je leert omgaan met onprettige gevoelens en gedachten.
Ook buikdansvormen kunnen onderdeel zijn van het traject om jezelf weer als de krachtige en prachtige vrouw te zien en voelen die je bent.
Na mijn Mindfulnesscoach opleiding ben ik nu ervaring aan het opdoen om over een poosje van start te gaan in mijn eigen praktijk. Je kunt contact opnemen als je geïnteresseerd bent om ervaringsclient te zijn. Daar geef je jezelf én mij een mooi cadeau mee.
Lieve groet,
Patricia

zelfcompassie