Buikdansworkshops

Ik verzorg buikdansworkshops voor diverse gelegenheden en de inhoud is altijd aangepast aan jullie wensen.  Ik verzorg rinkelende heupsjaals, sluiers en andere attributen om mee te dansen. De locatie is flexibel, ik kan een zaal huren of het kan eventueel op een locatie die jullie verzorgen. De workshops zijn geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Je hoeft er geen bepaald lichaamstype voor te hebben. Informeer naar de mogelijkheden via email. 

Voorbeelden van workshops zijn:

Vrijgezellenfeestje dames; in een oosterse sfeer met elkaar dansen en plezier maken. Natuurlijk wordt de aanstaande bruid in het zonnetje gezet.

Bedrijfsfeestje/ teambuilding;Het is wetenschappelijk onderzocht en bewezen dat samen dansen verbondenheid en de gemeenschap versterkt. Naast dat het natuurlijk heel leuk is! Buikdansworkshop op maat, leer de basis van de buikdans.

Godinnenworkshop; in deze workshop bekrachtigen we onze vrouwelijke kracht, zachtheid, moed en expressie. We dansen waarbij we aandacht geven aan wat dit doet met ons gevoel en beleving van onsZelf. Er zijn verschillende godinnen en thema's mogelijk.

Buikdans, techniek; Deze workshop is geschikt voor vrouwen die graag 'goed' willen leren buikdansen. In de Egyptische stijl dansen we in een bepaald thema, zoals sluierdans, folklore saaidi, folklore baladi, raks sharqi, khaleegy, zaggat/ zills, bellysalsa, of basistechniek binnen Egyptische buikdans. Een workshopserie is ook mogelijk.

Mindful buikdansen; Deze workshop werkt stressverlagend. We leren onze aandacht te richten op ons lichaam om meer bewust te zijn van wat er in ons leeft. Mindfulness is een manier om jezelf bewust te zijn, in het moment, zonder oordeel en daardoor meer voldoening uit je leven te halen. We combineren dans en meditatieoefeningen.

Feestjesworkhop (mannen en vrouwen), Een korte workshop van een half uur met de gasten, ter verrijking van je feestje. Eventueel aansluitend met een optreden van Patrisha.

Kinderfeestje; een oosters sprookje met Oosterse prinsesjes!

Betalingsvoorwaarden:  De prijs van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers, duur van de workshop, reiskosten en eventuele zaalhuur. Na overeenkomst stuur ik een BTW factuur die voorafgaand aan de workshop dient te worden voldaan.

Informeer naar de mogelijkheden

10370977_256871624517851_2125792199749836127_n