Buikdansworkshops

Ik verzorg buikdansworkshops voor diverse gelegenheden en de inhoud is altijd aangepast aan jullie wensen. Ik neem rinkelende heupsjaals, sluiers en andere attributen mee. De locatie is flexibel, ik kan een zaal huren of het kan op jullie eigen locatie. De workshops zijn geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Je hoeft er geen bepaald lichaamstype voor te hebben.

Hieronder zie je welke soorten workshops ik aanbied. Zit er iets voor jullie tussen? Neem dan contact op via het contactformulier, of bel of Whatsapp met 0628241311 (Patrisha) Tot dans!

Workshops

Vrijgezellenfeest dames
In een oosterse sfeer met elkaar dansen en plezier maken. Natuurlijk wordt de aanstaande bruid in het zonnetje gezet.
Kinderfeestje
Een sprookjes dansworkshop met Oosterse prinsesjes! Door mijn achtergrond als basisschoolleerkracht kan ik goed op de belevingswereld van de kinderen inspelen. Pakketprijs 150 euro
Bedrijfsfeestje/ teambuilding
Het is wetenschappelijk onderzocht en bewezen dat samen dansen verbondenheid en de gemeenschap versterkt. Naast dat het natuurlijk heel leuk is! Buikdansworkshop op maat, leer de basis van de buikdans. Een aanvullend optreden behoort ook tot de mogelijkheden!
Godinnenworkshop
In deze workshop brengen we onze vrouwelijke kracht, zachtheid, moed en expressie naar boven. We dansen waarbij we aandacht geven aan wat dit doet met ons gevoel en beleving van ons-Zelf. Er zijn verschillende godinnen en thema's mogelijk.
Egyptische buikdanstechniek
Deze workshop is geschikt voor vrouwen die graag goed willen leren buikdansen en misschien zelfs optreden. In de Egyptische stijl dansen we in een bepaald thema, zoals sluierdans, folklore saaidi, folklore baladi, raks sharqi, khaleegy, zaggat/ zills, bellysalsa, of basistechniek binnen Egyptische buikdans. Een workshopserie of privélessen zijn ook mogelijk.
Mindfull buikdansen
Deze workshop werkt stressverlagend. We leren onze aandacht te richten op ons lichaam om meer bewust te zijn van wat er in ons leeft. Mindfulness is een manier om jezelf bewust te zijn, in het moment, zonder oordeel en daardoor meer voldoening uit je leven te halen. We combineren dans en meditatieoefeningen.
Feestjesworkshop (zowel voor mannen als vrouwen in gemengde samenstelling)
Een korte workshop van een half uur met de gasten, ter verrijking van je feestje. Eventueel aansluitend met een optreden van Patrisha.
Betalingsvoorwaarden:  De prijs van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers, duur van de workshop, reiskosten en eventuele zaalhuur. Na overeenkomst stuur ik een BTW factuur die voorafgaand aan de workshop dient te worden voldaan. U moet rekenen op vanaf 120 euro tot 300 euro